Вирусолог от Кеймбридж става зам.-министър на външните работи. Става дума за Велислава

...
Вирусолог от Кеймбридж става зам.-министър на външните работи. Става дума за Велислава
Коментари Харесай

Вирусолог от Кеймбридж става зам.-министър на външните работи

Вирусолог от Кеймбридж става зам.-министър на външните работи. Става дума за Велислава Петрова. В проектокабинетите на „ ИТН “ беше препоръчана първо за министър на опазването на здравето, а по-късно за министър на образованието, съобщи настоящо.ком.

По този мотив Мария Капон от " Изправи се, ние идваме "  написа във фейсбук: 

Имунолог става зам. министър на външните работи, а зам. Министър на финансите е магистър на световно ръководство и дипломацията, и някогашен консултант на Екатерина Захариева 2017!

Всичко наподобява, като че въртележката в Лунапарк инцидентно стопира някъде и стоварва по един партиен приятел! Това е страна! Нашата!

Феодално систематизиране и назначения по лист на партийни назначения! Министерство на външните работи и имунолог! Дипломат във финансите, несъмнено, значимо е, че принадлежат в квотата! Дори не е смешно!

Велислава Петрова е родена в град Сандански. Завършва междинното си обучение в Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Л. Чакалов “, където получава златна тапия за цялостно отличие. Висшето си обучение Велислава Петрова продължава във Англия, където приключва бакалавър по специалността „ Микробиология с година в промишлеността “ в Университета в Бристол. Тя е определена за отличник на випуска с най-голям триумф и най-хубав теоретичен план, фокусиран върху методите за сенквениране на вирусни геноми. Велислава Петрова продължава докторската си степен в Универистета в Кеймбридж, където получава цялостна стипендия от Сангер Институт, най-големият център за геномни проучвания в Европа.

Специалист е в областта на устойчивото развиване и световното здраве с опит в интернационалните организации и страни от Глобалния Юг. През последните две години работи в Женева, като от август 2020 година до юни 2021 година е специалист по оценка на риска от бедствия към Групата на Световната банка, осведомят от Министерския съвет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР